Hoppa till sidans innehåll

Att jobba med inkludering

2017-09-04 11:17
Arbetet mot Strategi 2025 fortskrider överallt. I förra veckan lanserades ett verktyg för att kunna jobba mot en mer inkluderande idrott – en utbildningswebb som vi gärna ser att våra medlemmar tar del av.
  • Uppdaterad: 2017-09-04 11:17

Förra veckan lanserade SISU Idrottsutbildarna, Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsböcker en ny utbildningswebb, Inkluderande idrott. Hemsidan är uppbyggd i block som alla innehåller fakta och verktyg för att skapa en bättre idrottsmiljö. Den riktar sig dig som ledare, tränare, anställd eller förtroendevald i förening och förbund. Du bestämmer själv vilka block som passar dig, din träningsgrupp eller din förening beroende på vilken kontext du befinner dig i.

Syftet med webbplatsen är att fungera som ett verktyg för att jobba för att fler ska få ta del av den idrottsliga gemenskapen, känna sig sedda och ha möjlighet att påverka verksamheten. Tanken är att Inkluderande idrott ska ge kunskap, skapa reflektion, samtal men även vilja, mod och handlingskraft till genomföra förändringar i verksamheten.

Utbildningswebben beskrivs som en levande hemsida där material kommer att läggas till med bland annat fler exempel från verkligheten. Så surfa gärna in på sidan med jämna mellanrum.

 

Ni tillsammans är varandras miljö och skapar förutsättningar
för allas välmående och utveckling.

 

 

Skribent: Sara Brändström
Epost: Adressen Gömd

Följ oss i sociala medier

    

 

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Svenskidrott

 

 folksam anslagstavla

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 010-4507170
E-post: This is a mailto link

Se all info