Hoppa till sidans innehåll

Förändringar på hemsidan

2017-12-01 10:50
Den uppmärksamme kanske har sett att hemsidan har genomgått några förändringar på slutet, främst vad gäller domarsidan och lanseringen av den nya föreningswebben.
  • Uppdaterad: 2017-12-01 10:50

På hemsidan har det under en lägre tid arbetats flitigt för att underlätta för besökare. Som ett led i detta presenterar vi vår nya föreningswebb – föreningsutveckling. Du hittar den genom att klicka in dig på förening --> föreningsutveckling.

Där är aktuellt information samlad som rör bland annat Idrottslyftet och IdrottOnline, där kan föreningar och distrikt hitta med handfasta verktyg på verksamhetsutvecklande insatser och exempel på vad andra föreningar gjort för att utveckla sin verksamhet. Vill du och din förening/ distrikt dela med sig av någonting som ni gjort för att utveckla verksamheten, tveka inte att ladda ner dokumentet ”insamling goda exempel” i dokumentarkivet och skicka till kansliet. 

Föreningswebben är ett levande verktyg och kommer uppdateras kontinuerligt, verktygslådan fyllas på lika så de goda exemplen.  

 

Den andra större förändringen rör förbundets domare. På domarkommitténs sida finns idag en egen nyhetslista där information som endast berör domare kommer att publiceras. För att inte missa information gällande domare kan du klicka på den blå stjärnan, uppe i högra hörnet. Då ombeds du att fylla i namn och mailadress och kommer få ett meddelande varje gång det publiceras en nyhet.

 

I och med uppdateringarna kan det finnas länkar som inte fungerar som de är tänkt, skulle du upptäcka en icke-fungerande länk, maila till This is a mailto link så försöker vi lösa det. 

Skribent: Sara Brändström
Epost: Adressen Gömd

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 

 

 

 Svenskidrott

 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 010-4507170
E-post: This is a mailto link

Se all info

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter