Hoppa till sidans innehåll

Intresseförfrågan Förbundsinstruktörer

10 JAN 2020 10:38
  • Uppdaterad: 10 JAN 2020 10:38

Svenska Styrkelyftförbundet (SSF) har under en längre tid sammanställt gammalt och nytt utbildningsmaterial för styrkelyftinstruktörer. Äldre utbildningsmaterial har blivit reviderat och en hel del nytt har tillkommit i samarbete med Högskolan Dalarna.  Detta resulterar dels i en högskoleutbildning för hugade intressenter samt i sex olika utbildningsmoduler för våra klubbtränare/instruktörer. Modulerna omfattar: 1/ Obligatorisk grundutbildning 2/ Barn-Ungdomsträning 3/Juniorträning 4/ Senior-veteran träning 5/ Utrustningsträning 6/ Paralyftning.

Varje modul är två gånger sex timmar lång för att rymmas under en helg.

Under året kommer förbundet att sjösätta denna utbildningsstruktur. För att möta behovet att utbilda klubbtränare/instruktörer behöver förbundets instruktörsstab kompletteras. Förbundet står för resa, logi och utbildningskostnader för de kandidater som blir uttagna.

 

Tanken är att ha två SSF instruktörer i varje distrikt. Instruktörerna kommer att kontrakteras av SSF för förbundets föreningsutvecklings- och utbildningsbehov men kommer även att ges möjlighet till ytterligare värv.  Förundsinstruktörerna kommer primärt att verka i sitt eget distrikt och kommer över tid att kunna utbilda inom samtliga utbildningsmoduler.

Känner du dig manad att anta en utbildningsroll för Svenska Styrkelyftförbundet? Eller har du förslag på annan lämplig kandidat för rollen? Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar till undertecknad.

Svenska Styrkelyftförbundet, liksom övriga förbund inom RF eftersträvar en jämn könsfördelning och förbundet kommer att prioritera detta tillsammans med en rekrytering av instruktörer som brinner för idrotten, föreningen och den svenska idrottsmodellen.  

Skicka din ansökan på mailadress nedan senast 31/3-20.

/Robert Ericsson, Förbundschef Svenska Styrkelyftförbundet
This is a mailto link  eller 010-450 71 71

Skribent: Alexander Grenehed
Epost: This is a mailto link

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 


 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter