Hoppa till sidans innehåll

Nordic Choice stolt sponsor till Svenska Styrkelyftförbundet

2018-01-19 08:25
Svenska Styrkelyftförbundet och hotellkedjan Nordic Choice Hotels har under hösten tecknat ett förmånligt sponsoravtal som gäller för alla våra medlemmar fram till 2020.
  • Uppdaterad: 2018-01-19 08:25

Styrkelyftsaktiviteter finns snart i hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder och en god natts sömn är ett måste oavsett vart du befinner dig. Om det är så för att ladda batterierna för att kunna fokusera på tävling eller delta vid andra styrkelyftsrelaterade arrangemang.

 

Nordic Choice Hotels är Svenska Styrkelyftförbundets självklara val när det gäller att bo borta på ett bra och prisvärt sätt. Med Nordic Choice finns ett trevligt hotell med bra pris för medlemmar i närheten när du och ditt sällskap behöver övernattning.

 

För att som medlem kunna ta del av det förmånliga avtalet som förhandlats fram är det bara att klicka på Nordic Choice Hotels logga på SSF:s hemsida och boka.

 

Närmsta stora tävling är veteran-EM i Helsingborg 6-10 mars. Visst kommer du och tittar? Glöm inte att göra din hotellbokning via den nya bokningssidan. Därefter är det dags för SM-veckan i Skellefteå 24-25 mars, passa på att nytta rabatten även där. 

Skribent: Sara Brändström
Epost: Adressen Gömd

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 

 

  Svenskidrott

 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 010-4507170
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter