Hoppa till sidans innehåll

Veterankommittén


Veterankommittén ansvarar för uttagningar till de veteranmästerskap som SSF deltar på. 

 

Veterankommittén består av:

   

 


Pernilla Röhr
This is a mailto link

 

 


Tomas Ring
This is a mailto link

Allmänna regler för uttagning till veteranlandslag är att du har varit med på närmast föregående veteran-SM eller senior-SM. Vid likvärdiga resultat mellan lyftare har den svenska veteran-mästaren företräde. Sverige får ställa upp med maximalt åtta lyftare i varje åldersgrupp, dock max två lyftare i samma viktklass. Är du intresserad av att tävla, hör av dig i god tid. Viktigt är att ni själva håller koll på tävlingsdatum och regler. Se denna hemsida samt IPF/EPF:s hemsidor. Veteraner som tävlar internationellt står själva för samtliga omkostnader förutom från de av Veterankommittén utsedda ansvariga coacher. 

Var noggrann med att följa IPF:s och EPF:s hemsidor för ytterligare information om tävlingarna, hotell, tävlingsarena och transporter. Ni når hemsidorna via länkarna under. Hotellbokningar och transporter bokas centralt av Pernilla Röhr.

Länk till EPF
Länk till IPF

LANDSLAGSKLÄDER: De lyftare som hädanefter ska tävla internationellt MÅSTE ha landslagsoverall och -trikå. Overaller och trikåer lånas ut av SSF. För att vi ska veta vilka storlekar som ska skickas med inför varje mästerskap bör varje lyftare i samband med intresseanmälan kontakta Pernilla Röhr och meddela vilka storlekar som önskas.

Uppdaterad: 07 OKT 2019 13:28

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 


 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter