Hoppa till sidans innehåll

Högskoleutbildning Styrkelyfttränare

13 JAN 2020 10:16
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 10:16

Hösten 2020 startar Sveriges första högskoleutbildning för att bli styrkelyftstränare! Utbildningen är kostnadsfri, precis som all annan universitetsutbildning i Sverige, och anordnas av Högskolan Dalarna i samverkan med Svenska Styrkelyftförbundet. Det är en tvåårig distansutbildning på halvfart med fysiska praktikinriktade träffar ca en gång i kvartalet.

Mer information om utbildningen

Utbildningen riktar sig till dig som vill ta nästa steg i din styrkelyftskarriär. Kanske är du klar med gymnasiet och vill fortsätta satsa på din tävlingskarriär kombinerat med studier. Kanske vill du börja arbeta som tränare i styrkelyft på dagtid och/eller bara vill fördjupa dig i din tränarroll. I programmet ingår bland annat fysiologi- och anatomikurser, tränings- och tävlingslära, pedagogik, PT-kurs, idrottsentreprenörskap, förbunds- och föreningslära, styrkelyftsdidaktik för olika åldrar, utrustad lyft, mm. I utbildningen undervisas du av några av de främsta auktoriteterna inom styrkelyft på internationell nivå. 

Vissa delar av utbildningen kan komma att hållas på engelska. 

Vill du få information när utbildningen blir sökbar eller få allmän information om utbildningen kan du fylla i dina uppgifter på intresselistan.

Skribent: Michail Tonkonogi
Epost: This is a mailto link

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418  

 

   

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter