Hoppa till sidans innehåll

Omregistrering


Har du tävlingslicens hos en förening men vill tävla för en annan nästa år? Då måste du fylla i en särskild omregistreringsblankett. Blanketten ska fyllas i av lyftaren och en representant för den nya föreningen. Den sänds sedan till kansliet som skickar en förfrågan till den nuvarande föreningen om det finns några hinder för övergången, exempelvis av ekonomiska skäl om en skuld finns. Den nuvarande föreningen har 14 dagar på sig att svara och om inte några invändningar finns omregistreras lyftaren.

 

I samband med omregistreringen av tävlingslicensen är det viktigt att du också betalar medlemsavgiften till den nya föreningen. Medlemskap är inte detsamma som tävlingslicens. Du kan vara medlem i obegränsat antal föreningar men endast tävla för en av dessa.

 

Ordinarie övergångsperiod är 15/11-15/12. Om goda skäl föreligger, t.ex. permanent flytt, kan du ansöka om övergång även annan tid på året. Då krävs ett godkännande av tävlingskommittén. En lyftare kan aldrig representera två olika föreningars serielag under en tävlingssäsong. Däremot kan lyftaren registreras i ranking eller tävla på mästerskap.

 

Omregistrering kostar 300 kr.

Blankett för licensövergång hittar du här.

 

Domarövergångar ska meddelas till Patrik Björk via mail: This is a mailto link och kostar 300 kr. Glöm inte att betala medlemsavgiften till den nya föreningen. 

Uppdaterad: 03 OKT 2019 12:13
Epost: This is a mailto link

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-mal1418

 

WEBBSHOP

  

 

   

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter