Hoppa till sidans innehåll

Omregistrering


Har du tävlingslicens hos en förening men vill tävla för en annan nästa år? Då måste du fylla i en särskild omregistreringsblankett. Blanketten ska fyllas i av lyftaren och en representant för den nya föreningen. Den sänds sedan via post eller e-mail till kansliet som skickar en förfrågan till den nuvarande föreningen om det finns några hinder för övergången, exempelvis ifall någon ekonomisk skuld föreligger. Den nuvarande föreningen har 14 dagar på sig att svara och finns inga hinder omregistreras lyftaren av kansliet och lyftaren samt den nya föreningen meddelas.  

Ordinarie övergångsperiod är 15/11-15/12. I det fall goda skäl föreligger, t.ex. permanent flytt, kan övergångsansökan ske även annan tid på året. Vid ansökan utanför ordinarie tid krävs godkännande av Tävlingskommittén. En lyftare får aldrig representera två olika föreningars serielag under en tävlingssäsong. Däremot kan lyftaren registreras i ranking eller tävla på mästerskap.

Omregistrering kostar 300 kr, faktura sänds till den nya föreningen. 

Blankett för licensövergång hittar du här.

 

Domarövergångar ska meddelas till Patrik Björk via mail: This is a mailto link och kostar 300 kr, faktura sänds till den nya föreningen. 

Uppdaterad: 03 OKT 2019 12:13
Epost: This is a mailto link

 


 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

                                                                  
        

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter