Information Databasen

​​​​​
Databasen resultat/ranking
Information till användare i databasen Styrkelyft Online

Ranking
Enbart ranking är en funktion för föreningar som inte deltar med serielag. Lyftare som deltar i ett serielag noteras endast i laget och hamnar automatiskt i rankingen. 

Serier
Föreningar med lag i serien registrerar samtliga sina laglyftares resultat i dessa. T.e.x. ifall föreningen har tävlat med tio licensierade herrseniorer och har ett lag i Allsvenskan styrkelyft så läggs samtliga tio resultat in i samma lag. Databasen placerar per automatik lyftarna i rätt ordning, den med bäst poäng överst osv. De lyftare som hamnar "under strecket" kommer ändå att finnas med i rankingen.

Licenser
Licensen gäller det kalenderår den beställs. Föreningar beställer själva sina licenser genom att den som har "inlogg" loggar in i Databasen och klickar på Användare. Se igenom varje användare när licens beställs så att uppgifterna stämmer. Har någon blivit junior, senior eller gått från 40-49 år till 50-59 år o.s.v. så måste detta ändras innan licensen beställs. Se också till så licensåret stämmer för årets licens. Med fördel justeras också andra ev. ändrade uppgifter. Detta gör ni manuellt för varje användare i Databasen. När ni klickat i rutan "Bägär licens för...." kommer faktura med automatik vid senare tillfälle, licensen gäller direkt fr.o.m. att den är iklickad i Databasen. 

Serieanmälan
Vill ni anmäla eller avanmäla lag i serien ska detta göras per mejl SENAST 31/12 inför kommande år.
kansli@styrkelyft.se

Kontaktuppgifter


POSTADRESS

Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

BESÖKSADRESS

Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

KONTAKT

kansli@styrkelyft.se
010-450 71 70    Vardagar 08-12 & 13-16