Hoppa till sidans innehåll

SSF förstärker med en Förenings- och distriktsutvecklare

29 JUN 2016 15:06
Svenska Styrkelyftförbundet har anställt en förenings- och distriktsutvecklare. I artikeln presenterar hon sig själv, berättar om sina tidigare erfarenheter och kommande planer inom SSF.
  • Uppdaterad: 29 JUN 2016 16:02

Som förenings- och distriktsutvecklare kommer jag primärt jobba med att möta och stötta så väl nya som befintliga föreningar samt distrikten. Prioriterade områden kommer vara att utveckla och ta fram strategier kring barn- och ungdomsidrotten, jämställdhet, rekrytering och utbildning av ledare samt lyftare. Arbetet kommer ske i samråd med styrelsen och tillsatta kommittéer.

Vem är då jag? Mitt namn är Sara Brändström, 28 år, Örebrobo fr.o.m 1 aug tillsammans med sambo och hund. Jag kommer ursprungligen uppifrån Umeå men har de senaste åren bott i Falun där jag bland annat läst på Högskolan Dalarna och Linnéuniversitetet. Min idrottsliga karriär består främst av fotboll och innebandy från barn- och ungdomsåren. Under värnplikten plockade jag upp längdskidåkningen och idag är det den motionsform som jag främst tränar för att prestera i. Jag har ingen erfarenhet av styrkelyft mer än att jag hänger på gymmet ibland. Innan jag flyttade till Falun jobbade jag på XL Bygg Umeå och lite extra på boxningsklubben. Idag är jag engagerad i skidförbundet där jag bland annat är utbildare. Jag brinner lite extra för utbildningsfrågor då jag tycker att det är otroligt viktigt att veta vad vi håller på med och varför.

Som person beskrivs jag ofta som envis och strukturerad tillsammans med ett stort engagemang för det jag tar mig an. Jag tycker om att ifrågasätta rådande strukturer och tar ingenting för givet, jag är starkt övertygad om att vi kan lära mycket av varandra. Jag tror på en öppen dialog och ett ömsesidigt lärande.

Under hösten har jag planerat in en roadtrip med syfte att komma ut till distrikten och träffa föreningar för att lära känna er och er verksamhet. Hoppas vi ses då!

/Sara Brändström
Förenings- och distriktsutvecklare 
Svenska Styrkelyftförbundet 
Skribent: Lisa Jansson
Epost: Adressen Gömd

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 


 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter