Hoppa till sidans innehåll

Information från tävlingskommittén inför serie 2

2018-03-16 08:29
Information från tävlingskommittén om att sanktion inte kan beviljas för att räkna in resultat från u/j/v-SM i serieomgång 2.
  • Uppdaterad: 2018-04-09 11:32

Enlig tävlingsbestämmelserna 4:9 så beviljas inte sanktion för u/j/v-SM i klassisk styrkelyft och bänkpress, 28 april - 1 maj att räknas in i Serie 2. Se utdrag ur tävlingsbestämmelserna nedan:

4:9 Serieomgångar
Serien består av fyra omgångar. Datumen anges i aktivitetskalendern. Varje serieomgång ska avgöras under två helger (11 dagar mellan torsdag och nästkommande söndag) Det är möjligt att räkna bänkpressresultatet i styrkelyft till serieresultatet i bänkpress-serien. Efter samtliga omgångar flyttas de tre lägst placerade lagen i varje division ned en division och de tre högst placerade lagen i varje division upp en division. Dispens för att räkna in internationellt/nationellt tävlingsresultat i serien ges bara till tävlingar som inträffar en vecka innan serieomgången. Resultat får bara registreras i en tävlingsform, det ska anges i protokollet om resultatet är klassiskt eller utrustat. Om man väljer att protokollföra resultatet som klassiskt får detta ej registreras i databasen som utrustat.

 

/Tävlingskommittén

Skribent: Lisa Jansson
Epost: Adressen Gömd

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 


 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 010-4507170
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter