Hoppa till sidans innehåll

Viktig information kring veteranlandslaget - Uppdaterad med ny information 4/12.

03 DEC 2019 21:19
Från och med nu finns det uppdaterad information och riktlinjer kring veteranlandslaget under veterankommitténs sidor.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2019 21:19

Om ni har ambitioner att vara med i veteranlandslaget är det mycket viktigt att ni läser alla rubriker under veterankommitténs sida.

Första internationella veterantävling nästa år, 2020, är klassiska EM i styrkelyft i Frankrike, Albi. Sista anmälningsdatum är 2019-12-22.

Vissa har redan skickat intresseanmälan till eposten This is a mailto link. Ni som har gjort det har också fått svar om att dessa anmälningar inte är giltiga som intresseanmälan utan att man skall gå in på SSF hemsidan under veterankommittén och följa riktlinjerna hur man anmäler sig till veteranlandslaget. Kan hända att vissa av dessa svar har hamnat direkt i er skräpkorg, som om ni inte fått svar så kolla där.

 

Uppdatering av text:

Då det har kommit fram infomation till landslagsansvarig om att de uttagningskriterier som har varit regel i flera år inte har efterföljts i alla lägen så kommer dessa fasas in under 2020. Detta innebär konkret att lyftare som deltagit i landslaget under 2019 och ej varit med på SM 2019 får en generell dispens för att anmäla sig till internationella veterantävlingar under 2020. Denna dispans kommer endast ges under 2020 och innebär att alla som önskar tävla internationellt i 2021 måste deltaga på SM under år 2020.

 

Träningsläger för veteranlandslaget

Vi siktar på att hålla ett träningsläger i februari endast för de som har ambitionerna att vara med i landslaget under 2020. Anledningen till denna avgränsning är att det blir för många deltagare annars. Håll koll på aktivitetskalendern och på veterankommitténs sida om läger.

Målet med träningslägret och dess syfte är att skapa en gemenskap, en vi känsla, och möjlighet att träna tillsammans. Teknikhjälp kommer ni kunna ge varandra och jag och eventuella andra ledare kommer vara behjälplig med teknikhjälp. Dock brukar det  vara för många deltagare för att alla skall kunna få den hjälp av ledarna som är önskvärt och i behov av.

Är du intresserad av att delta på detta läger så mejlar ni till This is a mailto link.

Datum kommer ut när plats/lokal och datum är klart.

/Amit Selberg Veteranlandslagsansvarig

Skribent: Anett Henriksen Langva
Epost: Adressen Gömd

knapp-databas

knapp-databas

knapp-resebok

knapp-slshop

knapp-mal1418

  

 

 

   

 

 


 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter