Databasen information

​​​​​
Databasen resultat/ranking
Information till användare i databasen Styrkelyft Online

Ranking
Enbart ranking är en funktion för föreningar som inte deltar med serielag. Lyftare som deltar i ett serielag noteras endast i laget och hamnar automatiskt i rankingen. 

Serier
Föreningar med lag i serien registrerar samtliga sina laglyftares resultat i dessa. T.e.x. ifall föreningen har tävlat med tio licensierade herrseniorer och har ett lag i Allsvenskan styrkelyft så läggs samtliga tio resultat in i samma lag. Databasen placerar per automatik lyftarna i rätt ordning, den med bäst poäng överst osv. De lyftare som hamnar "under strecket" kommer ändå att finnas med i rankingen.

Licenser
Licensen gäller det kalenderår den beställs. Föreningar beställer själva sina licenser genom att den som har "inlogg" loggar in i Databasen och klickar på Användare. Se igenom varje användare när licens beställs så att uppgifterna stämmer. Efter varje årsskifte ekvireras databasen så att rätt ålderskategori ska stämma, men vid beställning av licens rekommenderas ändå att man ser så att ålderskategorin stämmer med lyftaren. Vid licensbeställning klickar man i rutan vid "Begär licens för...." därefter kommer det några gånger per år en faktura, licensen gäller dock direkt fr.o.m. att den är iklickad i Databasen. 

Serieanmälan
Vill ni anmäla eller avanmäla lag i serien ska detta göras per mejl SENAST 31/12 inför kommande år.
[email protected]

Kontaktuppgifter


POSTADRESS

Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

BESÖKSADRESS

Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

KONTAKT

[email protected]
010-450 71 70    Vardagar 08-12 & 13-16