Hoppa till sidans innehåll

Viktigt inför SM den 9-11 maj

05 MAJ 2014 21:12
Viktig information gällande startavgifter! Alla klubbar har inte betalt sina startavgifter ännu, och de klubbar som inte gör riskerar att få startförbud! Föreningar som har oreglerade skulder till SSF riskerar också startförbud! Läs mer om hur du kan förhindra startförbud för din klubb!
  • Uppdaterad: 26 MAJ 2014 16:43

Inför U/J/V-SM i Klassisk Styrkelyft i Örebro den 9-11 maj gäller följande:

 

Föreningar som har oreglerade skulder riskerar startförbud, i enlighet med Tävlingsbestämmelserna 2014. Samtliga föreningar ombeds därför att kontrollera att de inte har oreglerade skulder hos SSF. Ur Tävlingsbestämmelserna 2014:

2 AVGIFTER M.M. 2:1Kontroll av avgiftsbetalning SSF övervakar att avgifter/skulder till SSF regleras inom föreskriven tid. Styrelsen kan besluta att förening, som har oreglerade avgifter/skulder, inte får delta i tävlingar så länge sådana skulder är oreglerade. 

Föreningar som inte har betalt anmälningsavgifter riskerar startförbud. Örebro KK har gått med på att tillåta föreningar med obetalda startavgifter att betala i ÖKKs reception innan tävlingsstart. Föreningar kommer att kontrolleras för betalda startavgifter. Ur Tävlingsregler 2014:

7 Samtidigt med anmälan skall anmälningsavgiften inbetalas till arrangören.
Skribent: Svensk Styrkelyft
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Svenska Styrkelyftförbundet
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: 0104507170
E-post: This is a mailto link

        

 

Gilla oss på Facebook

 

Missa inte heller vår mästerskapssida

 

Vi finns också på Instagram
Där heter vi @styrkelyftforbundet


Du hittar oss även på Twitter